Koltuk Kumaşı Temizliğinin Doğru Yolu

04-07-2024 12:53
Koltuk Kumaşı Temizliğinin Doğru Yolu
Koltuklarınızın daha uzun ömürlü olmasını sağlamak için düzenli olarak temizlemek gerekir. Leke oluşumunun önüne geçmek için anında müdahale, koltuk kumaşınızın dayanıklılığı açısından önemlidir.

Kumaşınızı temizlemeden önce koltuğunuzun üzerini toplayarak kalan kırıntıları süpürün. Koltuğunuzun kumaşına uygun bir leke çıkarıcı kullanarak nemli bir bez yardımı ile lekeleri çıkarın. Koltuğun tamamı için temizlik kovasında hazırlanan ılık suyla ve doğal beyaz sabunla temizliğe başlayın. Çok baskı uygulayıp koltuğunuzun aşınmasına sebep olmadan, orta seviyede güç uygulayarak koltuğunuzu silin. Beyaz sabunlu nemli bez ile silme işlemi bittikten sonra, ılık duru su ve temiz bir bez kullanarak koltuğunuzu durulayın.  

Deterjanlı ya da fazla sulu silinen koltuklar daha çabuk yıpranır. Kuruma aşaması daha uzun olacağından küflenme, kötü koku gibi sorunlar ile karşılaşabilirsiniz. Koltuğunuzun temizleme işlemi tamamlandığında bulunduğu odadaki tüm camları açarak doğal kuruma yöntemi ile kurumasını sağlamalısınız.

Koltuğunuzun iyice kirlenmesini beklemeden belirli aralıklarla temizlemek, koltuk kumaşınızın ömrünü uzatır ve olası derin lekelerin önüne geçmiş olursunuz.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.